INSPIRATION

Användningsområdena för våra markskruvar är i princip obegränsade.

Från en familjs hus till en enskild postlåda. Meterhöga bullerplank till staket i trädgården. Solcellsanläggningar på flera hektar till lekplatsen i kvarteret. Vi installerar grunder runt om i hela världen, från Australien till Grönland. Är du nyfiken på hur du kan använda markskruv? Ställ dina frågor till oss.

Vi har både produkt- och teknisk support.

Kontakta oss
1,5 plans hus monterat på markskruv

Hus monterade på markskruv

De vanligaste hustyperna som står på markskruv är fortfarande modulhus och enplanshus. Men det finns exempel på enfamiljshus i trä på två våningar som byggts på markskruv. Vi ser flera exempel runt om i världen där både temporära och permanenta hus av denna typ sätts på markskruv.

Bullerplank Sluta Gräv

Bullerplank

Du kortar arbetstiden med dagar när du sätter bullerplank på markskruv. Bygg upp till 3 meter med säkerhet för vind och snöskottningslast. Självklart hjälper vi till med beräkningar. Läs om vår kund Skanska som valde att sätta bullerplank på markskruv.

Solar racks monterade på markskruv

Solcellsanläggning

Våra markskruvar och racks gör att du sparar tid och arbetskraft. Alla våra skruvar och racks är designade och utvecklade i Sverige, har lång livslängd och kan mycket enkelt demonteras och användas på nytt. Solelenergi och markskruv har något viktigt gemensamt – deras miljöpåverkan är betydligt mindre än med konventionell teknik.

Småhus monterade på markskruvar

Småhus

Mindre husbyggnationer så som Bolindare, Attefallshus, Friggebodar, Kolonilotter och andra typer av stugor är idag väldigt vanligt att placera på markskruv. Detta för att man spar mycket tid på grundarbetet och det är en lösning som gör det möjligt att komma åt i svår terräng och inne på befintliga tomter.

Bygga med markskruv

Jämför fundament

Miljö

Markskruv

Användningsområden

LÅT DIG INSPIRERAS
TILL DITT BYGGE

SE REFERENSBILDER
Vi finns där du finns

Vill du att vi skickar en offert?

Är du redo att sätta igång med ditt bygge? Sluta Gräv monterar stabila markfundament av skruv i hela landet. Gå vidare och hitta Sluta Gräv närmast dig.

Kontakta oss