INSPIRATION

YOU HAVE THE IDEAS, WE HAVE THE GROUND SCREWS

A raised pool deck, the most beautiful pergola in the neighbourhood, a conservatory to enjoy all year round.
Stop Digging helps you build your dream, quickly and easy.

1,5 plans hus monterat på markskruv

Hus monterade på markskruv

De vanligaste hustyperna som står på markskruv är fortfarande modulhus och enplanshus. Men det finns exempel på enfamiljshus i trä på två våningar som byggts på markskruv. Vi ser flera exempel runt om i världen där både temporära och permanenta hus av denna typ sätts på markskruv.

Bullerplank Sluta Gräv

Bullerplank

Du kortar arbetstiden med dagar när du sätter bullerplank på markskruv. Bygg upp till 3 meter med säkerhet för vind och snöskottningslast. Självklart hjälper vi till med beräkningar. Läs om vår kund Skanska som valde att sätta bullerplank på markskruv.

Solar racks monterade på markskruv

Solcellsanläggning

Våra markskruvar och racks gör att du sparar tid och arbetskraft. Alla våra skruvar och racks är designade och utvecklade i Sverige, har lång livslängd och kan mycket enkelt demonteras och användas på nytt. Solelenergi och markskruv har något viktigt gemensamt – deras miljöpåverkan är betydligt mindre än med konventionell teknik.

Småhus monterade på markskruvar

Småhus

Mindre husbyggnationer så som Bolindare, Attefallshus, Friggebodar, Kolonilotter och andra typer av stugor är idag väldigt vanligt att placera på markskruv. Detta för att man spar mycket tid på grundarbetet och det är en lösning som gör det möjligt att komma åt i svår terräng och inne på befintliga tomter.

build

compare

environment

ground screws

uses areas

BE INSPIRED
TO BUILD

SEE REFERENCE PICTURES
WE ARE WHERE YOU ARE

WOULD YOU LIKE US TO SEND YOU A QUOTE?

Are you ready to start your construction project? Stop Digging installs stable foundations with screws, throughout the country. Go further, and find the Stop Digging nearest you.

Contact us