ENERGY SOLUTIONS

ON GROUND SCREWS

Letar ni efter den optimala grunden för Solcellsparker eller Energilagring?

Vi har vad ni behöver. Vi erbjuder helhetslösningar för installation av Solcellsparker, BESS och PCS. Våra lösningar är designade för att ha minimal miljöpåverkan, de är återanvändbara och återvinningsbara, och bidrar till att minska CO2-utsläpp. Detta gör dem till det självklara valet för anläggningar till produktion och lagring av förnybar energi.

Kostnadseffektiva och skräddarsydda lösningar.

StopDigging erbjuder grund och montering av Solcellsparker, BESS och PCS. Vi hanterar hela processen från beställning av grund till installation och kabeldragning. Vår tekniska avdelning är behjälplig med beräkningar och projektledning medan vår produktutveckling kan ta fram skräddarsydda lösningar på detaljnivå. Vi samarbetar med övriga leverantörer i projekten för att förenkla för beställaren och göra projektet så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt.

Vi gör jobbet med grunden till dina solceller

Solcellsparker erbjuder en skalbar lösning för produktion av förnybar energi, vilket är avgörande för att minska beroendet av fossila bränslen. Deras potential är enorm; enligt International Energy Agency (IEA) kan solenergi bli den största källan till elproduktion globalt till 2050.

Vårt koncept är att leverera ett färdigmonterat solcellstativ med lång hållbarhet och en kostnadseffektiv lösning för er och era kunder. Vi kan även hjälpa till med montering av paneler och kablage på de stativ vi monterat. Alla våra CE-märkta produkter är designade och utvecklade i Sverige.

Våra markskruvar kommer med fördelen att de är lätta att demontera när anläggningen anses vara förbrukad. Det är bättre för miljön och en betydligt lägre investeringskostnad än gjutna fundament. Ni sparar tid och arbetskraft även vid återställning av marken.

Energilagring framtidens lösning

Energilagringssystem som Battery Energy Storage Solutions (BESS) och Power Conversion Systems (PCS) representerar framtidens kraft- och energilandskap. De utgör nyckelkomponenter i övergången till en mer hållbar och motståndskraftig energiförsörjning.

Energilagring, särskilt genom BESS och PCS, kompletterar solcellsparker genom att erbjuda flexibilitet och pålitlighet. De lagrar överskott på el för användning under perioder då solenergi inte är tillgänglig, vilket gör energisystemet mer robust och pålitligt. Marknaden för energilagring förväntas växa exponentiellt, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 21,8% fram till 2026, enligt Markets and Markets.

Investerar man i dessa teknologier får man inte bara en hållbar energilösning, utan också en som är ekonomiskt lönsam på lång sikt. Den initiala investeringen i solcellsparker och moderna energilagringssystem kan vara hög, men de minskade driftkostnaderna gör det till en klok ekonomisk satsning.

Fem fördelar samt fem nyckelområden som garanterar framgångsrika projekt från början till slut.

5 Fördelar för dig:

1

Allt på samma ställe

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter, service och skräddarsydda lösningar så att ni kan hitta allt ni behöver för er markförankring på samma ställe.
2

Vi hjälper er

Vi har ett team av experter som hjälper er att välja den bästa lösningen och de rätta produkterna för ert projekt.
3

Flexibilitet

Ni väljer vad ni vill att vi skall hjälpa till med. Vi kan ta hand om allt från undersökning och skiss, till installation.
4

Effektivitet

När du jobbar med oss kan ni reducera tiden för administration och pappersarbete.
5

Nedmontering

Våra marksystem är anpassade för att kunna demonteras och avlägsnas när energisystemet har nått slutet av dess livslängd, utan tunga och kostsamma åtgärder för att återställa marken.

Vårt erbjudande:

1

Projektering och Rådgivning:

Vårt dedikerade team erbjuder expertis inom projektering och rådgivning för fundament, markarbete och platsspecifika lösningar. Vi hjälper dig att skapa en stabil grund för ditt projekt.
2

Förberedande arbete:

För små projekt erbjuder vi snabba och enkla etableringslösningar. För mer omfattande projekt tar vi hand om allt markarbete inklusive schaktning, kabelgrävning och mer, vilket sparar dig tid och ansträngning.
3

Grund och Byggnation:

Vi tar hand om installationen av fundament och byggnation av ställningar, bärlinor och monteringsplattor. Vår dialog med kunden och projektledning är kontinuerlig, och vi anpassar oss flexibelt för att säkerställa en smidig process.
4

Installation:

Våra specialister monterar alla nödvändiga komponenter, oavsett om det är solcellspaneler, batteristationer eller annat. Vi ser till att allt är korrekt placerat och fungerar som det ska.
5

Egenkontroll och Estetiska Detaljer:

Vi tar stolthet i att göra projektet snyggt och funktionellt. Det innebär noggrann egenkontroll, användning av skyddsplåtar, kabelkanaler och andra estetiska detaljer för att slutföra projektet på bästa möjliga sätt.

Har ni ett projekt som kräver en kostnadseffektiv grund som är både stabil och hållbar, då har ni kommit rätt. Efter er projektbeskrivning tar vi fram en offert. Kontakta Richard för att prata om era möjligheter. Han kan besvara alla frågor ni kan tänkas ha och vägleder er till ett optimalt upplägg.

Vill du istället bli kontaktad, tryck på knappen nedan!

Solpark New Zealand StopDigging tillsammans med SolarOne

Nya Zeeland

Projekt tillsammans med Solar One. I detta projekt byggde vi en 57kW solcellspark som är en del av en ny gårdsutveckling för jordbruk.

StopDigging Solcellspark tillsammans med Solkompaniet i Smålandsstenar

Sverige

Projekt tillsammans med Solkompaniet. I detta projekt installerade vi en 800kW solcellspark som skall tjäna för delar av driften av en stålindustri.

BESS & PCS

Projekt tillsammans med en av Sveriges ledande aktörer inom solceller och energilagring. BESS och PCS på fyra olika platser. Effekten varierar mellan 2MW och 4MW.