Jobba snabbt och smart!

Använd markskruv i ditt företag!

Spara tid och använd markskruv tillsammans med dina egna produkter och tjänster.
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Bli installatör i ditt område.

Henrik Karlsson Country Sales Sweden and Norway på Slutagräv

Henrik Karlsson
Country Sales Sweden and Norway

Tel: 033 – 323 85 53  Mejl: henrik.karlsson@stopdigging.se

Vi på Sluta Gräv letar alltid efter nya samarbeten och fler installatörer som vill jobba med markskruv. Vill du som vi jobba smartare och bidra till en bättre miljö? Oavsett om du har ett litet eller stort bolag, kommer vi hitta ett sätt att arbeta tillsammans.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

wait

Sluta Gräv AB, Grustagsgatan 1B, 254 64 Helsingborg, Sweden

Enkelt att komma igång

Du får en utsedd kontaktperson som leder dig genom de första stegen. Vi skräddarsyr därefter ditt startpaket efter dina behov, så att du kan vara redo att installera markskruv i din verksamhet på bara några veckor. Startpaketet är din investering för att etablera markskruv i din verksamhet.

Vår produkt- och teknikavdelning hjälper dig gärna

Vår produkt- och teknikavdelning finns tillgänglig för dig om du behöver hjälp med beräkningar och maskinservice eller om du vill diskutera förbättringar av befintliga produkter. Eftersom vi finns över hela världen lär vi oss tillsammans hur vi på bästa sätt kan lösa de eventuella problem vi ställs inför.

Fördelar med att jobba med oss:

  • Teknisk support
  • Marknadssupport
  • Spara tid
  • Öka produktiviteten
  • Flexibla lösningar
  • Stora & små konstruktioner
  • Arbeta Klimatsmart
  • Brett utbud av maskiner
  • Produktutveckling i Sverige
  • Certifieringar

Fyra viktiga anledningar till att du skall använda markskruv

Inget grävande = minimal påverkan

Markskruv har en minimal påverkan på den omgivande miljön. Markskruv installeras med specialutrustning vilket gör att påverkan på jorden och den omgivande vegetationen blir minimal. Du kan lämna din arbetsplats utan att ta hand om schaktmassor och restprodukter.

Snabbare installation

Installationen av en markskruv tar bara någon minut. Du sparar tid och blir klar med hela grunden på ett par timmar, beroende på hur många skruvar du skall sätta. Redan när du satt sista skruven är grunden redo för belastning.

Miljövänligt

Installerad markskruv släpper i snitt ut 60% mindre CO2 än en motsvarande betongplint. Med oss som samarbetspartner kan ni erbjuda en mer miljövänlig helhetslösning. Dessutom kan markskruv återanvändas och återvinnas.

Bygg samma dag

Eftersom markskruv är en byggfärdig grund, kan den belastas omedelbart. Detta innebär förkortade ledtider mellan grund och konstruktion. Projektet kan bli klart snabbare och du sparar arbetstimmar.

Ovan ser du några av våra skruvar