Så lyckas du med
ditt trädäck på markskruv

Att välja markskruv för trädäck och tilläggsstrukturer som uterum och bastu erbjuder en hållbar, estetisk och praktisk lösning för utomhusmiljöer. Genom noggrann planering och design kan du skapa en harmonisk och funktionell utemiljö som förhöjer ditt hem och din livskvalitet. Här har vi sammanfattat fördelarna med markskruv som grund, tips för planering och idéer för att komplettera med fler element som uterum eller bastu.

Hitta din installatör
och kom igång

Henrik Karlsson Country Sales Sweden and Norway på Slutagräv

Därför ska du välja markskruv som grund till ditt trädäck

Markskruvar tillhandahåller en hållbar bas för trädäck, utan att kräva grävning eller betonggjutning. Att markskruvar håller länge och går att använda igen är bara en av fördelarna. Dessutom krävs färre stora maskiner för att installera grunden vilket bidrar till att din trädgård förblir lika fin som innan bygget började.

Fördelar med markskruv

Snabb installation: Ger omedelbar stabilitet och tillåter snabb användning av trädäcket.

Miljövänlig: Minimal påverkan på omgivningen och återanvändbar teknik.

Flexibel och hållbar: Våra markskruv har hög tålighet och fungerar för de flesta typer av mark.

Bra att tänka på när du planerar ditt trädäck

  1. Sol eller skugga? Det är inte bara storleken och formen du ska tänka på. Ta också i beräkning solens läge och behovet av skugga. Genom att bygga en pergola på trädäcket får du det bästa av två världar.
  1. Vilken marktyp bygger du på? Vi anpassar typen av marskruv efter markförhållandena samt projektets storlek och belastning. Är du osäker, kan vi komma ut och testa marken för att bedöma vilken markskruv som passar bäst.
  1. Hur ser terrängen ut? Med markskruven som grund kan du skapa roligare utrymmen även på ojämn mark. Du kan enklare integrera ditt trädäck med miljön runtomkring och låta det smälta in med trädgården.

Njut året runt med fler funktioner på trädäcket

Uterum

Med uterummet förlänger du njutningen av ditt trädäck och ger en skyddande och bekväm plats för alla väder.

Utomhusbastu och bastutunna

Att sätta en utomhusbastu på eller i anslutning till trädäcket ger dig ytterligare möjligheter till avkoppling.

Badtunna och jacuzzi

Förgyll tillvaron med en badtunna eller jacuzzi på trädäcket. Belastningskraven för badtunnor är höga, men inga problem med våra markskruv.

Ska du bygga trädäck? Vi hjälper dig komma igång.

Hitta installatör i ditt område