Markskruvar för trädgårdsprojekt

Kontakta oss för fri konsultation

Kontakta oss

Grundläggande lösningar för varje idé

Välkommen till en värld där varje hörn av din trädgård berättar en historia – en plats där drömmar tar form och behov möts. Föreställ dig en morgon under pergolans skyddande bjälkar, där dagens första ljus sipprar genom dess bladverk. Bredvid dig, ett pooldäck som lockar med svalkande dopp under varma sommardagar. Runt hörnet, en robust carport som skyddar din bil, och ett praktiskt förråd som gömmer trädgårdens verktyg och nödvändigheter. Ditt hem växer med ett charmigt gästhus eller funktionellt arbetsrum, stadigt grundade på våra markskruvar. Här, i din egen oas, kan du leva dina drömmar året runt, i en trädgård som inte bara är vacker att se på, utan också praktisk och hållbar. Välkommen till din framtida trädgård.

Skall du bygga med reglar och bärlinor är vår balkskruv din bästa vän. SGU ser till att ditt trädäck står stabilt i flera generationer.

Ändamålsenliga komplementbyggnader med markskruv

Komplementbyggnader som gästhus eller arbetsrum är utmärkta sätt att utöka ditt boendeutrymme och tillföra mervärde till din fastighet. För att dessa byggnader ska vara både funktionella och hållbara, krävs en fast och pålitlig grund. Våra markskruvar erbjuder en idealisk lösning för dessa projekt, genom att erbjuda en stabil grund utan behov av grävning.

En pålitlig grund för dina projekt

Med markskruvar undviker du det tidskrävande och ofta dyra arbetet med att gräva och gjuta betong. Installationen är snabb och ren, samt orsakar minimal störning i din trädgård. Detta är särskilt viktigt för komplementbyggnader, där du vill bevara omgivningens estetik och funktion.

Anpassningsbarhet för varje projekt

Markskruvarna är anpassningsbara för olika typer av mark och lastkrav, vilket säkerställer att din komplementbyggnad vilar på en säker och hållbar grund. Denna flexibilitet gör dem till en utmärkt lösning för en mängd olika projekt, från gästhus till hemmakontor, och ger dig friheten att skapa den extra yta du behöver.

Har du ett trädgårdsprojekt? Vi hjälper dig komma igång.

Hitta din montör

Carport och förråd: praktiska lösningar med markskruvar

Från stort till smått – det mesta går att sätta på markskruv

När det kommer till att skapa funktionella utrymmen som carports och förråd på din fastighet, är en stabil och hållbar grund av största vikt. Våra markskruvar erbjuder en idealisk lösning för både dessa behov, och tillåter dig att effektivt bygga säkra och robusta konstruktioner för dina fordon samt förvaringsbehov.

Fördelar med markskruvar för carport och förråd

En carport skyddar dina fordon från väder och vind, och genom att använda markskruv som grund kan du snabbt och enkelt etablera en stark och hållbar carport. Samtidigt erbjuder markskruvarna en perfekt grund för att bygga ett förråd. Oavsett om du behöver extra utrymme för trädgårdsredskap, sportutrustning eller annan förvaring, ger de dig möjlighet att skapa ett säkert och skyddat utrymme.

Att kombinera carport och förråd är en smart lösning för att maximera användningen av din fastighet. Med markskruvar kan dessa byggnationer ofta upprättas bredvid varandra, vilket skapar en enhetlig och estetiskt tilltalande design. Denna kombination är inte bara praktisk utan sparar också tid och pengar, eftersom grundläggningen för båda projekten kan göras samtidigt.

Bevara trädgården

Markskruvarna minimerar markstörningar och bevarar din trädgårds naturliga skönhet, samtidigt som de erbjuder en snabb och hållbar lösning för dina byggprojekt. Detta tillvägagångssätt är särskilt fördelaktigt där utrymme är begränsat, eller där du vill bevara så mycket av trädgårdens naturliga miljö som möjligt.

Sammantaget erbjuder användningen av markskruvar för carport och förråd en effektiv, hållbar och estetiskt tilltalande lösning som skyddar dina tillhörigheter och höjer värdet på din fastighet.

Ladda ner vår folder och läs mer

Ladda ner PDF

”Vi är glada att ha upptäckt markskruv som ett alternativ för husfundament. Stopdigging’s markskruv gav oss friheten att lyfta vårt runda hus precis tillräckligt från marken för att skapa en känsla av ett flytande hus.” Aulis Lundell Oy, Finland

Vår adapterskruv SGC löser de tunga jobben, en enskild skruv klarar upp till 10 tons last.

Trädäck på markskruv

Ett trädäck är mer än bara en utbyggnad av ditt hem; det är en plats för avkoppling, underhållning och njutning av utomhuslivet. Att bygga ditt trädäck börjar med en solid och hållbar grund, och här kommer våra markskruvar in i bilden som en idealisk lösning. Med markskruvar slipper du det tidskrävande och arbetsintensiva behovet av att gräva och gjuta betongplintar. I stället skruvas markskruvarna snabbt och enkelt direkt ner i marken, vilket ger en omedelbar och stabil grund för ditt trädäck.

Snabb och hållbar grundläggning

Markskruvarna är inte bara tidsbesparande; de är också miljövänliga. De minimerar störningar i din trädgård och omkringliggande landskap, vilket är ett stort plus jämfört med traditionella metoder. Denna metod är särskilt fördelaktig på platser med svårtillgänglig terräng eller känsliga ekosystem. Dessutom, eftersom markskruvarna kan skruvas ur och återanvändas, erbjuder de en flexibel lösning om du någonsin beslutar att ändra eller flytta ditt trädäck.

Sammanfattningsvis erbjuder våra markskruvar en snabb, hållbar och miljövänlig grund för ditt trädäck, vilket gör att du kan fokusera på design och konstruktion utan att oroa dig för grunden.

Pergola och pooldäck – en vacker och funktionell lösning på markskruv

Att bygga en pergola eller ett pooldäck är ett fantastiskt sätt att förhöja din utomhusmiljö och med våra markskruvar kan du bygga på ett stabilt samt hållbart sätt. En pergola erbjuder en charmig plats för avkoppling och skydd mot solen, medan ett pooldäck ger en elegant och säker omgivning för din pool. Kombinationen av dessa två element kan skapa en oas i din trädgård, perfekt för underhållning och avslappning.

Varaktig funktionalitet

Våra markskruvar ger en robust grund för både pergola och pooldäck. Med deras hjälp kan du bygga en pergola som inte bara är vacker att se på, utan också stark nog att stå emot väder och vind år efter år. Samma princip gäller för ditt pooldäck, där markskruvarna garanterar en stabil och hållbar konstruktion.

Kombinera skönhet och funktionalitet

Att kombinera pergolan med pooldäcket är en praktisk och estetisk lösning. Pergolan kan erbjuda en skuggig plats nära poolen, vilket skapar ett sammanhängande och inbjudande utomhusutrymme. Den här typen av design är inte bara funktionell utan också ett attraktivt tillägg till din trädgård, vilket ökar både njutningen och värdet på din fastighet.

Snabb och effektiv installation

Installationen av markskruvar för dessa projekt är snabb och effektiv, vilket minimerar störningar i din trädgård. Detta gör det möjligt för dig att snabbt njuta av din nya utomhusplats, utan de långa väntetider och det stora arbete som ofta förknippas med traditionella grundläggningsmetoder.

I slutändan ger användningen av markskruv för din pergola och pooldäck en kombination av skönhet, funktionalitet och hållbarhet, vilket gör din trädgård till en perfekt plats för både avkoppling och underhållning.

Vår stolpskruv SGS ser till att dina stolpar står raka och klarar belastning från vind och snö.

Stabila och diskreta plank med markskruvar

Att skapa ett privat utrymme i din trädgård eller på din tomt handlar inte bara om estetik, utan också om funktion och hållbarhet. Med våra markskruvar kan du enkelt upprätta plank eller insynsskydd som inte bara ger dig det privatliv du önskar, utan också står stabilt och tål tidens tand. Våra markskruvar ger en robust och pålitlig grund för ditt plank, utan behov av grävning eller störande markarbeten.

Skonsam installation

Installationen av markskruvarna är snabb och effektiv, vilket innebär att du kan få ditt insynsskydd på plats mycket snabbare än med traditionella metoder. Dessutom minskar du risken för skador på omgivande växtlighet och landskap, vilket är särskilt värdefullt i trädgårdsprojekt där varje kvadratmeter räknas.

Privat utrymme med funktion och stil

Med markskruvar som grund får du ett plank som inte bara är visuellt tilltalande, utan också funktionellt och hållbart, vilket garanterar att ditt privata utrymme förblir avskilt och säkert år efter år.

Markskruvar för bubbelpool och badtunna på trädäck

Markskruvar erbjuder utomordentlig bärighet, vilket är avgörande för att stödja vikten av en badtunna eller bubbelpool. De är designade för att hantera tunga laster, vilket är särskilt viktigt då vattnet i dessa pooler kan väga flera hundra kilo.

Hög bärighet för vattentyngd

För att säkerställa en säker och stabil grund för din badtunna eller bubbelpool, är markskruvar ett optimalt val. Deras förmåga att jämnt fördela vikten och ge starkt stöd är kritiskt för dessa typer av byggnationer.

Varaktig och pålitlig lösning

Markskruvar ger en långvarig och pålitlig grund för ditt trädäck, vilket gör dem till en idealisk lösning för att stödja tyngre konstruktioner som badtunnor och bubbelpooler, samtidigt som de erbjuder enkel installation och minimal miljöpåverkan.