SLUTA GRÄV PRIS

Vad kostar en grund på markskruv?

Våra markskruvar är det perfekta alternativet till traditionell grundläggning och är idealiska för olika byggprojekt. Som privatperson kan du inte köpa skruvar direkt från oss. I stället kommer en auktoriserad Sluta Gräv-installatör hem till dig och genomför installationen. Det innebär att du får en säker och professionellt utförd installation varje gång, utan krångel. Våra installatörer är utbildade och auktoriserade för att säkerställa att ditt projekt står stabilt och säkert.

MARKSKRUV PRIS

Eftersom vi inte säljer markskruv direkt till konsument utan installerade markskruvsfundament beställs via våra intallatörer, ber vi dig kontakta din närmaste installatör för prisuppgift.

Många av de företag som installerar våra markskruv kan erbjuda ett pris från 699kr/installerad skruv. Priset inkluderar både installation och skruv. Tidsbesparingen och det minskade avfall gör att arbetskostnaden för installation av markskruv blir mycket lägre.

Markskruv är en kostnadseffektiv lösning för dig som vill ha jobbet gjort av en hantverkare. Monteringen tar bara några minuter per skruv och du kan börja bygga direkt när installatören är klar. Många av våra installatörer arbetar dessutom på företag som kan hjälpa dig med att bygga det som fundamentet skall bära upp.

Vi har flera olika modeller på markskruv för att kunna anpassa oss efter vad som krävs för varje unikt projekt. När vi vet dina förutsättningar kan vi bedöma vilken skruv som passar bäst.

Vill du få en kostnadsfri konsultation? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan.

Några exempel

Vilka faktorer styr kostnaden för markskruvar till ditt byggprojekt?

 1. Hur många kvadratmeter ska altanen vara?
 2. Vilket typ av virke vill du använda?
  Beroende på design krävs det olika typer av fästpunkter.
 3. Vilka markförhållande finns?
  Markförhållanden kan se väldigt olika ut och därför varierar det vilken längd skruven behöver ha. 
 4. Är det möjligt att fästa en bärlina i huset?
  En bärlina är en form av grundbalk som man sedan bygger altanen ovanpå.  
 5. Finns det nivåskillnader där altanen ska byggas?
 6. Vilken bärighet behöver altanen ha?
  Ska det exempelvis finnas en badtunna på trädäcket i framtiden, eller planerar du för ett uterum längre fram?
 1. Hur högt ska staketet vara?
 2. Ska staketet ha vindgenomsläpp?
 3. Hur mycket vindlaster finns i området?
 4. Vilket CC-avstånd har du tänkt dig?
 5. Vilka markförhållande finns?
  Markförhållanden kan se väldigt olika ut och därför varierar det vilken längd skruven behöver ha.
 6. Vilka mått har stolparna du vill montera?
 7. Vilken kommun ska markskruvarna installeras i?
Attefallshus, friggebod, fritidshus, lekstuga
 1. Hur många kvadratmeter ska bygget vara?
 2. Finns det en speciell leverantör av modulen?
 3. Vilken bärighet behöver bygget ha?
 4. Vilka markförhållande finns?
  Är det exempelvis sluttande mark, sand eller lera? Markförhållanden kan se väldigt olika ut och därför varierar det vilken längd skruven behöver ha.
 5. Vilken kommun ska markskruvarna installeras i?

Det underlättar för prisberäkningen att vi får en ritning om du har köpt en färdig modul att montera.

 1. Vad är det som ska byggas?
 2. Hur många kvadratmeter ska bygget vara?
 3. Vilken bärighet behöver bygget ha?
 4. Vilka markförhållande finns?
  Är det exempelvis sluttande mark, sand eller lera? Markförhållanden kan se väldigt olika ut och därför varierar det vilken längd skruven behöver ha.
 5. Vilken kommun ska markskruvarna installeras i?
JORDSKRUV ELLER MARKSKRUV

Sluta Grävs markskruvar jämfört med andra märken

Köpa markskruv kan du göra på flera ställen – men inte Sluta Grävs markskruv. Vi vill betona att våra skruvar inte ska misstas för den typ av markskruv eller jordankare som säljs på Jula, Biltema, Bauhaus eller Byggmax. Sluta Grävs markskruvar är i en klass för sig själv, de säljs inte i bygghandeln och är inte jämförbara med till exempel Stavrex eller Krinner markskruv. Sluta Gräv säljer inte markskruv för egen montering – du köper dem direkt av oss, vi monterar dem professionellt åt dig och efter installationen kan du gå vidare med bygget direkt.

SKRUV TILL ALLT

Pris på markskruv varierar

Sluta Grävs skruvar finns i olika modeller och storlekar – och har därför även olika pris. Men gemensamt för alla våra markskruvar är att de enbart säljs monterade och klara. Adapterskruven har en infästningsplatta som kan justeras i höjd- och sidled för maximal precision, stolpskruven är som den låter – en markskruv med en infästning anpassad för stolpar. Balkskruven är rätt val när du ska montera bärlinor och bygga bjälklag, rörskruven det ultimata markfundamentet till exempelvis trafikskyltar.

Priset kan också variera beroende på montagets svårighetsgrad, exempelvis när det finns berg i marken och förankringen kräver dubb i stål. Våra erfarna montörer löser de utmaningar som kan tänkas uppstå! Monteringen utförs med Sluta Grävs specialutvecklade maskiner och verktyg, alla våra montörer har gedigen utbildning och är auktoriserade för att alltid leverera högsta kvalitet.

Våra skruvar
VI FINNS DÄR DU FINNS

BESTÄLL GRUNDEN TILL DITT BYGGE

Är du redo att sätta igång med ditt bygge? Sluta Gräv levererar och monterar stabila markfundament av skruv i hela landet. Klicka dig vidare och hitta Sluta Gräv närmast dig.

Kontakta ossBegär offert