Markskruv för enklare och stabilare staket. - Sluta Gräv AB Skip to main content

Markskruv – Snabba vägen till stabila staket

Bygg ditt staket eller plank på markskruv. Med vår markskruv förvandlas ditt staketprojekt från komplicerat till smidigt. Systemet kräver ingen grävning eller gjutning, vilket snabbt ger dig ett stabilt staket eller plank. Idealiskt för att snabbt skapa avgränsning och inramning i din trädgård med minimal påverkan på din mark.

Stabilt och säkert med markskruv

Vår teknik med markskruv garanterar hög stabilitet och lång hållbarhet. Det gör ditt nya staket eller plank motståndskraftigt mot väder och vind året runt. Ett utmärkt val där snabb installation önskas eller är nödvändigt. Att bygga staket och plank med marksruv innebär att det står säkert och stabilt över tid.

Kom igång snabbt:

  • Följ regler och bestämmelser: Kontrollera lokala bygglovskrav innan du startar.
  • Välj passande material: Våra markskruvar fungerar utmärkt med en mängd material. Vi erbjuder rådgivning för att välja material som passar ditt hem och din trädgård.
  • Planera för framtiden: Våra markskruvar är utformade för att ge både omedelbar och långvarig stabilitet.

Rama in din trädgård med stil

Med markskruvar som grund kan du snabbt integrera staket eller plank i din trädgårdsdesign. Välj mellan olika stilar som modern, klassisk eller rustik för att matcha ditt hem och tillföra både stil och funktion. Våra markskruvar är den perfekta grunden samtidigt som de är snälla mot trädgården och miljön. Upplev fördelarna med en byggfärdig grund.

Varför bygga staket och plank med markskruv?

  • Effektivitet: Snabb installation utan att gräva.
  • Stabilitet: Robusta markskruvar garanterar långvarig hållbarhet.
  • Estetik: Ett staket som kombinerar praktiska och estetiska fördelar.

Är du redo att bygga med markskruv? Kontakta oss för en personlig konsultation och börja planera din staketlösning idag.

1,5 plans hus monterat på markskruv

Hus monterade på markskruv

De vanligaste hustyperna som står på markskruv är fortfarande modulhus och enplanshus. Men det finns exempel på enfamiljshus i trä på två våningar som byggts på markskruv. Vi ser flera exempel runt om i världen där både temporära och permanenta hus av denna typ sätts på markskruv.

Bullerplank Sluta Gräv

Bullerplank

Du kortar arbetstiden med dagar när du sätter bullerplank på markskruv. Bygg upp till 3 meter med säkerhet för vind och snöskottningslast. Självklart hjälper vi till med beräkningar. Läs om vår kund Skanska som valde att sätta bullerplank på markskruv.

Solar racks monterade på markskruv

Solcellsanläggning

Våra markskruvar och racks gör att du sparar tid och arbetskraft. Alla våra skruvar och racks är designade och utvecklade i Sverige, har lång livslängd och kan mycket enkelt demonteras och användas på nytt. Solelenergi och markskruv har något viktigt gemensamt – deras miljöpåverkan är betydligt mindre än med konventionell teknik.

Småhus monterade på markskruvar

Småhus

Mindre husbyggnationer så som Bolindare, Attefallshus, Friggebodar, Kolonilotter och andra typer av stugor är idag väldigt vanligt att placera på markskruv. Detta för att man spar mycket tid på grundarbetet och det är en lösning som gör det möjligt att komma åt i svår terräng och inne på befintliga tomter.