Rätt skruvat – spara tid och pengar på din grund. Sluta Gräv och JM Stugor & Fritid inleder samarbete. - Sluta Gräv AB Skip to main content
pressUncategorized

Rätt skruvat – spara tid och pengar på din grund. Sluta Gräv och JM Stugor & Fritid inleder samarbete.

By 23 mars, 2021maj 25th, 2024No Comments

Företaget Sluta Gräv och JM Stugor & Fritid inleder ett samarbete som innebär att man nu kan erbjuda professionell hjälp med grunden till fritidshuset – på ett snabbt, bekvämt och miljövänligt sätt. Att skruva ner stora markskruvar i jorden har många fördelar och är mycket kostnadseffektivt jämfört med vanliga betongplintar.

Man brukar säga att grunden är viktigast när man bygger ett hus, oavsett storlek. En plintgrund, kallas också för torpargrund, vilket kan vara ett bra val för fritidshuset, exempelvis ett Attefallshus på 30 kvm. Fördelen med plintgrunden är att den är billig, öppen och luftig. Men att placera ut eller sätta i plintarna ordentligt i marken är ibland enklare sagt än gjort då det kan var ojämn marknivålutning, otillgängligt och trångt. Alternativet kan vara att gjuta på plats men det är också ofta tungt, slitsamt samt tidskrävande att vänta på härdning för betongen. Men med markskruv från vår nya samarbetspartner Sluta Gräv kommer kunden igång med sitt byggprojekt snabbare och enklare.

Sluta Gräv är företaget bakom den innovativa markskruven som används vid förankring av altaner, staket och småhusbyggnationer mm. Företaget startades 2012 och har idag verksamhet i stora delar av Europa samt Nya Zealand och USA. Bara i Sverige har man överauktoriserade 100 installatörer som dagligen monterar markskruvar för både företag och privatpersoners räkning. Företaget och installationsprocessen är certifierad enligt ISO9001. Markskruvarna är specialutvecklade och anpassade för det nordiska klimatet gällande godstjocklek och ytbeläggning. De är varmgalvaniserade enligt EN 1461, CE-märkta och produktionsanläggningen är certifierade enligt ISO9001.
 

  • När du väljer markskruv slipper du det tunga och tidskrävande jobbet att gräva och gjuta samt långa härdningstider. Hela monteringsprocessen tar bara några minuter per skruv och du kan direkt börja använda dem. Våra markskruvar kan monteras i de allra flesta underlag, året runt. Så det finns ingen anledning att skjuta upp något grundarbete, vi skruvar även i tjäle och i stenig mark. Marken förborras för varje skruv för att undersöka markförhållanden samt skapa förutsättningar för en korrekt installation. Våra auktoriserade montörer runt om i Sverige har både utbildning och erfarenhet. Alla vår markskruvar är noggrant testade och vi lämnar 25 års garanti, säger Niclas Johansson, försäljningschef på Sluta Gräv.
  • Samarbetet med Sluta Gräv gör att våra kunder kommer få hjälp med ett ofta krävande och utmanande arbete samt får bästa möjliga resultat av sitt fritidshus vilket spar tid, pengar och energi. Resultatet blir en korrekt och stabilt byggd produkt, redo att användas omgående, säger Joachim Mårtensson, ansvarig JM Stugor &Fritid.

För mer information, vänligen kontakta

Niclas Johansson
Försäljningschef, Sluta Gräv

Tfn:070 277 29 84
E-post: niclas.johansson@stopdigging.se

Joachim Mårtensson
Ansvarig, JM Stugor & Fritid

Tel: 0729 71 86 11
E-post: info@jmstugor.se
www.jmstugor.se

Vill du veta mer om Sluta Grävs markskruvar

Tel: 010 110 34 02
E-post: info@slutagrav.se 
www.slutagrav.se

Sluta Gräv är Sveriges största leverantör av kostnadseffektiv markförankring via markskruvar. Sluta Grävs egenutvecklade markskruvar är en modern och kostnadseffektiv markförankring som snabbt och hållbart skapar ett stabilt markfundament för stora och små byggprojekt.

Sluta Gräv bildades år 2012 och är en uppstickare i byggbranschen med säte i Helsingborg. År 2020 omsatte företaget 40 miljoner kronor och finns på marknaden i Europa, Nord Amerika, Australien och Nya Zeeland. Företaget har 130 partners som är auktoriserade montörer av Sluta Grävs markskruv.