StopDigging tilldelas prestigefylld ICC-ES-Certifiering för Markskruvsystem - Sluta Gräv AB Skip to main content

Helsingborg, Sverige, 2024-01-10 — StopDigging, en ledande innovatör inom hållbara grundlösningar, är stolta över att meddela att de har tilldelats den ansedda ICC Evaluation Service (ICC-ES)-certifieringen för sina markskruvsystem, med listningsrapportnummer ESL-1584. Detta banbrytande godkännande är inte bara ett tecken på överensstämmelse med de högsta byggkodsstandarderna, utan cementerar också StopDigging som en föregångare inom miljömedveten byggpraxis.

ICC-ES-certifieringen är en rigorös utvärderingsprocess som säkerställer att produkter möter överensstämmelse med byggkoder över hela USA. Med denna certifiering, anpassar StopDigging sin markskruvsteknologi till International Building Code (IBC) och International Residential Code (IRC), vilket reflekterar företagets åtagande om kvalitet och säkerhet.

Att erhålla ICC-ES-certifieringen är ett bevis på StopDigging's engagemang för att tillhandahålla branschledande, hållbara lösningar som stöder en grönare framtid inom byggsektorn. Denna prestation tillåter StopDigging att visa den prestigefyllda ICC-ES-märkningen, en symbol för excellens och tillförlitlighet som erkänns av byggare, arkitekter och regulatorer nationellt.

När vi firar denna bedrift ser StopDigging också fram emot ökad synlighet genom ICC:s digitala kodportal och den nya Broadcast-rapporten, något som når ut till över 38 000 ICC-medlemmar. Denna certifiering är en betydande milstolpe i vår resa mot en mer hållbar värld och en grund för fortsatt innovation inom byggindustrin.

För mer information om StopDigging och våra ICC-ES-certifierade markskruvsystem, vänligen kontakta Elisabeth Lodin, Presskontakt för StopDigging: Elisabeth.lodin@stopdigging.se

StopDigging – Bygger en hållbar framtid, en markskruv i taget.