MARKSKRUV, INSTALLERAT OCH KLART!

Erbjudandet gäller förnärvarande i: Askersund, Bålsta, Borlänge, Borås, Göteborg, Grums, Herrljunga, Kalmar, Karlstad, Katrineholm, Kilafors, Lerum, Lidköping, Linköping, Mark, Mjölby, Mora, Norrköping, Nyköping, Skåne, Smedjebacken, Trollhättan, Trosa, Uddevalla, Varberg, Västerås, Örebro

Henrik Karlsson Country Sales Sweden and Norway på Slutagräv

Markskruv installerat och klart
från 699 kr/skruv*.

Priset inkluderar:

  • Konsultation för att bedöma dina behov.
  • Framkörning.
  • Markskruv.
  • Installation av SGS 935 eller SGU 865 markskruv.

Glöm inte att kolla upp dina möjligheter för ROT-avdrag.

* Priset är baserat på normala markförhållanden (mark som är lättborrad) och gäller för projekt inom en tre mils radie från närmsta installatör. Prisförslaget gäller montering om minst 15 markskruvar samt tillgång till elektricitet och vatten vid installationsplatsen. Skruvarnas placering skall vara markerade. Observera att ytterligare kostnader kan uppstå vid oförutsedda hinder eller komplikationer under installationsprocessen. Önskas utsättning och invägning så tillkommer lokala kostnader.

Till formulär

AUKTORISERADE OCH UTBILDADE INSTALLATÖRER

Samtliga installatörer genomgår en utbildning på våra produkter för att bli auktoriserade, vilket innebär att de besitter all nödvändig kunskap om skruv och maskin för att kunna säkerställa den bästa lösningen för kundens behov. Vi strävar efter att förenkla och förbättra byggprocessen med våra hållbara och effektiva markskruvar. Vårt mål är att ge dig en stabil och miljövänlig grund till ditt projekt.

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så återkommer vi med mer information och eventuell offert. Våra offerter är alltid kostnadsfria och icke bindande.

SGU balkskruv – Perfekt för liggande reglar och bjälklag

Våra SGU Balkskruvar är utformade för att skapa en stabil grund för konstruktioner som friggebodar, trädäck och andra småhus. Dessa skruvar är tillgängliga i fem olika längder, vilket möjliggör enkel anpassning till markens nivåskillnader. Med SGU Balkskruv kan du direkt och effektivt jämna ut ojämnheter i marken, samtidigt som du bibehåller en robust och pålitlig grundstruktur.

Exempel på användningsområden:

  • Trädäck: Ge ditt trädäck en stabil och hållbar grund, oavsett terräng.
  • Friggebodar och småhus: Skapa en fast och pålitlig grund för mindre byggprojekt, perfekt för trädgårdshus eller gäststugor.

SGS Stolpskruv – Enklare och snabbare än traditionella plintar

Med SGS Stolpskruv blir installationen av stolpfundament enklare och snabbare, utan att kompromissa med stabiliteten. Dessa skruvar finns i två standardbredder för att passa en mängd olika projekt. SGS Stolpskruv är det idealiska valet för dig som vill undvika betonggjutning och letar efter en mer miljövänlig och tidseffektiv lösning.

Exempel på användningsområden:

  • Carportar: Bygg en stabil carport snabbt och enkelt, utan krångel som traditionell gjutning medför.
  • Staket: Sätt upp ett hållbart staket med en grund som håller över tid och klarar av väder och vind.