Veckans projekt - Solcellspark till Svea Solar - Skip to main content

Idag lämnar vi Österåker och ytterligare en solcellspark installerad på våra markskruvar.

Under två veckor har våra montörer arbetat hårt med montering av racks för totalt 760 solpaneler utanför Stockholm. Det är sällan markförhållandena är vanlig ängsmark, och i detta projekt stötte våra montörer på många utmaningar.

Stora nivåskillnader, stenigt, svåråtkomligt är bara några av de utmaningar vi ställdes inför. Varierande väder eller andra förutsättningar kan vi ej påverka, men det vi kan påverka är att lämna ett perfekt utfört arbete till kunden.

Solceller ökar idag mer och mer vilket vi är glada för, men idag har solceller en otroligt liten del av all energikonsumtion i Sverige, vilket Svea Solar arbetar för att solceller ska ha större del av Sveriges energikonsumtion.

Solelenergi och markskruv har en bra sak gemensamt – det har betydligt mindre miljöpåverkan än konventionella metoder, vilket gör det extra roligt att fler börjar få förståelse om att ha våra markskruvar som grund till sin solcellspark.

Vi har nu solcellsracks i vårt sortiment som passar utmärkt att montera på våra markskruvar. Leveranser sker på 3 veckor vilket är en stor fördel för alla involverade.

Har ni en anläggning som ska installeras, kontakta någon av våra certifierade montörer så hjälper vi er med beräkningar och offert.