StopDigging firar betydelsefull prestation med BBA-certifikat, och höjer nivån på markskruvsteknik i Storbritannien - Sluta Gräv AB Skip to main content

London, Storbritannien. 2023-09-22 – StopDigging, det svenska företaget som är känt för sin innovativa markskruvsteknik, är stolta att tillkännage en betydelsefull milstolpe. Företaget har blivit det första markskruvföretaget i Storbritannien att erhålla det uppskattade BBA-certifikatet (British Board of Agrément). Denna anmärkningsvärda prestation omdefinierar inte bara branschstandarderna utan understryker också StopDiggings orubbliga engagemang för excellens och innovation.

En banbrytande prestation

StopDiggings erhållande av BBA-certifikatet har inlett en ny era inom markskruvindustrin. Företagets ståndaktiga dedikation till kvalitet och dess pionjäranda har kombinerats för att markera denna betydelsefulla milstolpe.

Främjar fördelarna med markskruv för byggsektorn

Markskruvar representerar mer än bara en teknisk framgång, de förkroppsligar ett omvandlande skifte i byggmetoder. De fördelar de erbjuder byggindustrin är mångfacetterade:

  • Enkelhet och snabbhet: Markskruvar effektiviserar och påskyndar installationsprocessen, vilket minskar den tid som krävs för grundarbete. Denna effektivitet är särskilt värdefull för projekt med strikta tidslinjer.
  • Kostnadseffektivitet: Markskruvar eliminerar behovet av konventionella betongfundament, vilket resulterar i betydande besparingar i material- och arbetskostnader för byggföretag.
  • Miljöansvar: Markskruvar har en minimal miljöpåverkan jämfört med betongfundament. De är återanvändbara och genererar inget betongavfall, vilket stämmer överens med hållbara byggmetoder.
  • Mångsidighet: Markskruvar är anpassningsbara för en mängd olika byggprojekt, från bostäder till kommersiella byggnader, solcellsparker, BESS lösningar och mer.
  • Stabilitet och livslängd: Markskruvar ger en stabil och varaktig grund, vilket säkerställer byggnader och konstruktioners strukturella integritet över tid.
  • Minimal störning: Installation av markskruvar orsakar minimal störning för omgivningen, vilket gör dem till ett idealiskt val för projekt i tätbefolkade områden.
  • Flexibilitet: Markskruvar kan enkelt justeras eller flyttas, vilket ger flexibilitet för framtida ändringar eller utbyggnader.

Engagemang för excellens – Brian Hall, UK Operations Director, StopDigging

"Vi är glada att tillkännage att vårt Storbritannien-baserade markskruvföretag har erhållit det prestigefyllda BBA-certifikatet", säger Brian Hall, UK Operations Director på StopDigging. "Detta erkännande understryker vårt orubbliga engagemang för kvalitet, säkerhet och excellens inom markskruvsinstallationer. Med detta certifikat ser vi fram emot att fortsätta att leverera de högsta servicenivåerna och tillförlitligheten till våra kunder, säkerställa att deras byggprojekt är byggda på en robust grund samtidigt som vi utforskar nya horisonter inom innovation."

Pionjärframsteg

StopDiggings certifiering signalerar inte bara sitt engagemang för excellens utan sätter också en kurs för branschomfattande förändring. Som det första markskruvföretaget att uppnå detta prestigefyllda certifikat inbjuder StopDigging andra myndigheter och företag att utforska potentialen i denna banbrytande teknik.

En visionär resa – Revolutionerar byggandet sedan 2012

Sedan 2012 har StopDigging, ett svenskt företag, erbjudit ett rent, kostnadseffektivt och långvarigt alternativ till konventionella betongfundament. Baserat i Helsingborg, men verksamt över hela världen, har StopDigging vuxit sig starkare och starkare för att bli marknadsledande inom leverans och installation av markskruvar. Denna visionära resa började med ett uppdrag att förenkla och revolutionera byggindustrin.

Denna milstolpe för StopDigging är inte bara betydelsefull för byggsektorn; den resonerar med en bredare publik, inklusive den växande hållbarhetsrörelsen. Företagets innovativa teknik har potential att förenkla och förbättra byggprocesser, vilket påverkar ett brett spektrum av projekt.

StopDigging ser med iver fram emot att tillhandahålla byggindustrin ett enklare, smartare och mer miljövänligt sätt att installera fundament. Deras engagemang för kvalitet, innovation och branschledarskap är fortsatt oöverträffat.

*För mediaförfrågningar och intervjuer, vänligen kontakta Pamela Rae-Welsh på 07879 612099 eller hello@worsleycreative.co.uk