Vi har gjort det
enkelt för dig

Plug and Screw
Gå till formulär

Vill du bli en av våra nya partners?

Det skall vara smidigt att komma igång som partner till oss. Därför har vi arbetat fram ett koncept vi låtit kalla ”Plug and Screw”. Det innebär att du får tillgång till ett färdig paketerat koncept efter en beprövad modell. Här får du som ny partner en utvald kontaktperson som leder dig igenom de första stegen för att komma ombord. Vi skräddarsyr ditt startpaket utifrån dina behov med målet att du på några veckor kan vara klar att sätta markskruv i din verksamhet.

Vi vill att du skall känna dig trygg och säker så att du kan göra snabbare och smidigare projekt, samtidigt som du erbjuder dina kunder ett bättre och mer miljövänligt alternativ.

Nu kanske du undrar…

Vilken typ av nya partners söker vi?

Vi tror att ni är ett finansiellt starkt bolag med 4–30 anställda och med ett driv att utveckla er verksamhet. Ni säljer själva lokalt och utför jobb i ert område som ni får dels via leads från huvudkontoret. Era montörer bör kunna läsa och tyda enklare ritningar, vara händiga och i god fysisk form.
Vilket typ av partnerskap passar er verksamhet? Det finns olika upplägg beroende på vilken typ av partnerskap du vill ingå med oss. Kontakta oss för att få veta mer. Vi hittar i de flesta fall en lösning som passar oss båda.

Nu är det bara att skicka en liten intresseanmälan , använd knappen för att gå till formuläret!

Gå till formulär

Dra nytta av fördelarna i vårt partnerskap

Vi erbjuder alla nya partners att gå vår utbildning som gör dig till en auktoriserad montör. Vår installationsprocess är ISO 9001 certifierad och vi månar om att hålla samma höga standard oavsett av vem och var våra markskruvar installeras. Självklart har ni alltid tillgång till vår tekniska support för frågor som kan dyka upp längs vägen. Vårt breda nätverk av partners är en annan tillgång där erfarenheter och kunskap kan utbytas för att hjälpa varandra i det dagliga arbetet.

Som samarbetspartner till oss erbjuder vi även dig stöd i försäljning och marknadsföring. Vi är alltid endast ett telefonsamtal bort.

Vi hjälper dig i din satsning

Vår produkt- och teknikavdelning finns tillgänglig för dig om du behöver hjälp med beräkningar, service av maskiner eller vill diskutera förbättringar på befintliga produkter.

Gå till formulär

Våra skruvar och användningsområden

Vi har sex grundmodeller av markskruv med olika fästen, längder och dimensioner beroende på vad som ska förankras, vilka belastningskrav som finns samt markförhållandet där skruvarna ska monteras. Dessutom har vi en rad applikationer för specialmontage. Det finns en markskruv för varje projekt och vi har flera typer av både hög- och lågvolyms maskiner i vår maskinpark att välja bland.

Användningsområdena för marksruv är många och varierande. Du kan installera grund till Attefallshus, Solcellsparker, Padelbanor, Laddboxar, Bullerplank, Staket, Trädäck, Bryggor, Gångbroar, Läktare, Carports, Pergolas, Byggbodar, och mycket mer.

Samtliga produkter och maskiner är CE-märkta och installationsprocessen av markskruv är ISO9001:2015-certifierad. Vi är även ISO 14001 och EN 1090 certifierade.

Här ovan ser du några av våra skruvar

Sluta Gräv är ett svenskt bolag, grundat 2012 med en vision om ett bekvämare och smartare sätt att bygga har vi på kort tid vuxit till att bli marknadsledande på markfundament av markskruv.

Alla våra skruvar är designade och utvecklade i Sverige, våra markskruvar gör att du sparar tid och arbetskraft, men också att du kan erbjuda ett mer miljövänligt alternativ till dina kunder.

Bli en del av Sluta Gräv

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

wait