Vi finns i monter B02:47

Vi ställer ut på Nordbygg och vi har ett gemensamt fokus.

Vi brinner för hållbarhet, det vill vi prata mer om.

Letar ni efter mer miljövänliga alternativ för att möta de nya lagkraven och den omställning byggbranschen står inför? Är ni dessutom nyfikna på hur markskruv kan underlätta ert arbete och skapa fler smarta och hållbara affärer? Då har vi definitivt en god utgångspunkt för ett bra samtal.

Nedan hittar du info för att nå oss som kommer att vara på plats i Sluta Grävs monter.

Ring eller mejla oss så kan vi boka ett möte, eller bara kom förbi för en kopp kaffe. Vi kommer presentera de möjligheter som finns för att samarbeta med oss i era projekt. Vi pratar gärna om hur ni kan använda markskruv i er verksamhet för att erbjuda era kunder ett mer miljövänligt slutresultat samtidigt som ni arbetar smidigare, sparar tid och pengar.

Robert Kinnander
Försäljning Sverige (Samarbeten)

skicka mig ett mejl

Mobil: 0708-10 27 23

Robin Lindén
KAM Norden (NO, FI, DK)

skicka mig ett mejl

Mobil: 0763-28 65 15

Jenny Marköö
Försäljningschef Globalt

skicka mig ett mejl

Mobil: 0705-471 550

Robin Lindén
Projektförsäljning Sverige

skicka mig ett mejl

Mobil: 0735-32 78 87

HÅLLBAR MARKFÖRANKRING UR FLERA PERSPEKTIV

Vi kommer presentera de möjligheter som finns för att samarbeta med oss i era projekt. Vi pratar gärna om hur ni kan använda markskruv i er verksamhet för att erbjuda era kunder ett mer miljövänligt slutresultat samtidigt som ni arbetar smidigare, sparar tid och pengar.

Installerad markskruv släpper i snitt ut 60% mindre CO2 än betongplint. Med oss som samarbetspartner kan ni alltså erbjuda en mer miljövänlig helhetslösning.

designed and developed in Sweden

Alla våra skruvar är designade och utvecklade i Sverige, gjorda för att klara det bistra nordiska klimatet och testade i tuffaste tänkbara miljöer. De rostar inte, har lång livslängd och kan mycket enkelt demonteras och användas på nytt. De är alltså hållbara på mer än ett sätt.

Bakom Sluta Grävs olika markskruvar ligger ett långt och noggrant utvecklingsarbete i tätt samarbete med ett team erfarna konstruktörer och rådgivare. En ny skruvmodell tar minst ett halvår att ta fram och vi förbättrar och vidareutvecklar hela tiden vårt befintliga sortiment.

Vi berättar gärna mer i ett förutsättningslöst möte

Sluta Gräv AB är ett svenskt företag som har skapat och utvecklat markskruven: en modern och kostnadseffektiv markförankring för såväl stora som små byggprojekt. Vårt koncept är att leverera en helt byggfärdig grund – vi levererar och monterar skruvar i hela landet, året runt – en tjänst som sparar tid och pengar. Sluta Gräv tar dig tryggt från ritning till byggstart.

Certifieringar: Samtliga produkter och maskiner är CE-märkta och installationsprocessen av markskruv är ISO9001:2015-certifierad. Vi är även ISO 14001 och EN 1090 certifierade.

Vi gör jobbet med grunden till dina solceller

Med markskruv och racks skapar vi snabbt, smidigt och kostnadseffektivt basen för en solcellspark som från grunden är anpassad till era önskemål. Men vi önsketänker aldrig – konstruktionerna detaljberäknas alltid utifrån vind- och snöbelastning på aktuell plats. Vi har en lösning, oavsett var parken ska anläggas.

VÅRA RACKS:

  • Stark och pålitlig konstruktion.
  • Designad för låg installationstid.
  • Minskade installationssteg förkortar projekttiden.
  • Skalbar design för varierande förhållanden.

VÅRA SKRUVAR:

  • Starka och tillförlitliga grunder.
  • Speciellt framtagna skruvar för installationer av solceller.
  • Miljövänliga med enkel återanvändning.

Låter det intressant? Vi berättar gärna mer i ett förutsättningslöst möte!

Kontakta oss eller begär offert