Sluta Gräv AB:
En innovation i byggbranschen

Sluta Gräv gör jobbet samtidigt som du sparar tid och pengar. Vi finns i hela Norden och stora delar av Europa. Våra medarbetare drivs av att alltid vara bäst och tillgodose kundens behov. Med Sluta Gräv får du som kund tillgång till allt du behöver för en säker och hållbar grund till ditt byggprojekt. Vi tar ansvar hela vägen – från idé till färdig grund.

Vi är ett svenskt bolag som grundades 2012 av personer med lång erfarenhet inom byggbranschen. Med en vision om ett bekvämare och smartare sätt att bygga har vi på kort tid växt till att bli marknadsledande. Sluta Grävs huvudkontor ligger i Helsingborg men vårt arbetsområde sträcker sig över hela Europa.

Hur jobbar vi?

Sluta Gräv är mer än bara en skruv. Vårt koncept är att ni som kund får en byggfärdig grund av våra certifierade montörer. Istället för att sätta igång och gräva när det är dags att förankra ditt projekt erbjuder vi en smartare lösning med våra olika markskruvar. Oavsett om du ska bygga ett staket, trädäck eller annan förankring så hjälper våra montörer dig med grunden till ditt projekt. Våra användningsområden är obegränsade. Vi gör jobbet och du sparar tid och pengar.

Vill du veta mer om oss?
Fyll i era uppgifter i formuläret nedan så blir du kontaktad av en av våra montörer.
Ni kan även ringa oss direkt. +46(0)10-110 34 02