AUKTORISERAD MONTÖR

Markskruv i [LOCATION] – VI SKRUVAR
DIN GRUND

Har du tankar på att bygga ett trädäck, en carport eller något annat som behöver markförankring med markskruv? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Auktoriserade montörer

Vi monterar skruven, du gör resten

Alla Sluta Grävs montörer utbildas och auktoriseras av oss. Det är en viktig del av vårt koncept att inte bara leverera skruven utan även att utföra en professionell montering av den. När du kontaktar Sluta Gräv gör vi oftast ett besök hos dig för att se hur ditt projektet ska se ut, platsen det ska stå på och hur marken är beskaffad. Du ansvarar för att märka ut eventuella ledningar i marken. Vi tar fram en optimal lösning för en grund med våra markskruvar, ger dig ett kostnadsförslag och bokar dag för monteringen.

Hur monteras markskruv?

På avtalad tid kommer Sluta Grävs montör ut och förankrar markskruvarna enligt det offererade förslaget. Monteringen går snabbt! Först förborrar vi alla hål för att undersöka markförhållandena och säkerställa ett säkert och stabilt montage. Vi monterar därefter skruvarna exakt där du vill ha dem och i den höjd du önskar. Sedan är vi klara med vår del och du kan börja bygga direkt.

Passar markskruv överallt?

Vi har skruvar i olika längder och dimensioner beroende på jordart och marktyp, vilka trädimensioner som ska användas samt vilka laster skruvarna ska klara av. Genom att kombinera våra olika modeller av skruvar jämnar vi enkelt ut eventuella nivåskillnader. Eftersom vi inte använder oss av några stora maskiner kan vi också ta oss an monteringsuppdrag i oländig terräng. Markskruv fungerar också på ställen där tunga betongplintar inte kan fraktas eller dit en grävmaskin inte kan ta sig, exempelvis kan vi gå genom ett hus till en innesluten bakgård. Våra klimatsmarta markskruvar och smidiga montering passar utmärkt i känsliga miljöer som naturreservat och parker. Skog, mossar, våtmark, strandnära områden – vi kan montera på de flesta platser. Testa oss gärna!

Färdigt på en förmiddag

En av markskruvens största fördelar är att den går snabbt att montera och du kan börja bygga direkt. Vill du se fler filmer, besök Sluta Grävs Youtube-kanal eller Facebooksida. Du kan också se oss montera markskruvar i några avsnitt av Sofias änglar och Bygglov.
Så här såg det ut när vi medverkade i Arga snickaren.

LÄS MER

Spara tid, pengar och arbete med markskruv

PÅ HEMMAPLAN

Det är viktigt att ha en stabil grund till varje bygge men att gräva ner betongplintar är tungt och slitsamt. Vilken tur att vi erbjuder ett bättre alternativ – plint utan att gräva! Våra markskruvar hjälper dig förverkliga ditt drömprojekt snabbt och enkelt, kanske du vill bygga trädäck, staket, en trappa, en ny entré eller en lekstuga till barnen. Se vad andra har byggt och räkna på din idé.

På bygget

Kunden har alltid rätt – och bråttom. När du väljer att förankra ditt jobb med våra markskruvar sparar du tid och pengar. Vi kan montera skruvar året runt, även på svåråtkomliga platser och i mark som är svårgrävd. Att sätta en grund av skruvar passar särskilt bra på redan hårdgjorda ytor där grävning förstör för mycket. Med markfundament av skruv kan du ta fler uppdrag.

INSTAGRAM

Markskruv förenklar för dig

Att bygga på en grund av markskruvar är på många sätt enklare än att bygga på en grund av betongplintar. Vi har hunnit med en mängd spännande uppdrag genom åren och är proffs på att använda markskruvar på bästa och effektivaste sätt. Här delar vi och våra kunder med oss av några extra fina byggprojekt – förankrade med markskruv från Sluta Gräv!