AUKTORISERAD MONTÖR

Markskruv i [LOCATION] – VI SKRUVAR
DIN GRUND

Har du tankar på att bygga ett trädäck, en carport eller något annat som behöver markförankring med markskruv? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Färdigt på en förmiddag

En av markskruvens största fördelar är att den går snabbt att montera och du kan börja bygga direkt. Vill du se fler filmer, besök Sluta Grävs Youtube-kanal eller Facebooksida. Du kan också se oss montera markskruvar i några avsnitt av Sofias änglar och Bygglov.
Så här såg det ut när vi medverkade i Arga snickaren.

LÄS MER

Spara tid, pengar och arbete med markskruv

PÅ HEMMAPLAN

Det är viktigt att ha en stabil grund till varje bygge men att gräva ner betongplintar är tungt och slitsamt. Vilken tur att vi erbjuder ett bättre alternativ – plint utan att gräva! Våra markskruvar hjälper dig förverkliga ditt drömprojekt snabbt och enkelt, kanske du vill bygga trädäck, staket, en trappa, en ny entré eller en lekstuga till barnen. Se vad andra har byggt och räkna på din idé.

På bygget

Kunden har alltid rätt – och bråttom. När du väljer att förankra ditt jobb med våra markskruvar sparar du tid och pengar. Vi kan montera skruvar året runt, även på svåråtkomliga platser och i mark som är svårgrävd. Att sätta en grund av skruvar passar särskilt bra på redan hårdgjorda ytor där grävning förstör för mycket. Med markfundament av skruv kan du ta fler uppdrag.

INSTAGRAM

Markskruv förenklar för dig

Att bygga på en grund av markskruvar är på många sätt enklare än att bygga på en grund av betongplintar. Vi har hunnit med en mängd spännande uppdrag genom åren och är proffs på att använda markskruvar på bästa och effektivaste sätt. Här delar vi och våra kunder med oss av några extra fina byggprojekt – förankrade med markskruv från Sluta Gräv!