Montera papperskorg med markskruv

Att montera papperskorgar i bostadsområden, parker, på skolgårdar, lekplatser och andra allmänna platser är inte särskilt svårt. Om papperskorgen förankras med markskruv får du en stabil och snygg lösning med minsta möjliga åverkan på omliggande ytor. Dessutom går det snabbt att få den på plats – oftast tar det inte mer än en timme per skruv.

Minska kostnaderna med fler papperskorgar

På allmänna platser där det rör sig mycket människor bör det finnas gott om papperskorgar så att inte papper och annat skräp hamnar på marken. Med snygga, tåliga och lättillgängliga papperskorgar minskar risken för nedskräpning och du får en trivsammare miljö på köpet. Det betyder också att du slipper extra kostnader för upprensning och eventuell sanering.

Varför markskruv?

För att papperskorgarna ska stå stadigt i alla väder krävs ett stabilt fundament. Vår specialutvecklade markskruv – modell rörskruv – är ett utmärkt fundament för papperskorgar som ska monteras fristående på stolpar utomhus. Rörskruven är specialutvecklad för vårt nordiska klimat, varmgalvaniserad enligt ISO 1461 och måttanpassad enligt svensk byggstandard. När vi borrar ner skruven i marken med vårt specialverktyg kilas den fast och förankras väl. Stolpen som håller papperskorgen monteras sedan inuti rörskruven och fixeras snabbt med fyra bultar. Det ger dig en stabil och snygg lösning med minsta möjliga åverkan på omliggande ytor.

Väljer du att förankra papperskorgarna med rörskruv kan du räkna med:

– Snabb och effektiv montering

– Minimal åverkan på omgivningen

– Stabil förankring som klarar att belastas direkt

– Flexibel lösning som är flytt- och återvinningsbar

– Fast pris

papperskorg_helsingborgshem

När passar det inte med markskruv?

Sluta grävs markskruv är ett smart, snyggt och smidigt alternativ till vanliga betongplintar. Överallt där du normalt gräver ner en prefabricerad betongplint kan du använda markskruven istället. Den passar dock inte om underlaget består av berg eller om marken är nyschaktad ner till 50 cm eller djupare. I det sistnämnda fallet behöver marken först sätta sig innan ett bra och stabilt montage kan utföras. Även extremt stenig mark kan vara ett problem, men i de allra flesta fall kan vi montera markskruv även i stenig mark, eftersom vi förborrar för alla skruvar och då kan spräcka både små och ganska stora stenar.

Certifierade montörer

Alla våra montörer är certifierade och vi anlitas av såväl privatpersoner som en lång rad företag inom byggnation och förvaltning, till exempel NCC, Skanska, Peab och Riksbyggen. Vi har även samarbete med ett stort antal kommuner runtom i Sverige.

Mer att tänka på

Se till att välja papperskorgar av hög kvalitet och material som klarar hårt slitage under lång tid. Det behöver inte betyda att du måste göra avkall på det estetiska – i de allra flesta fall går design och funktion hand i hand.

Kontakta oss om du önskar en offert eller vill ha snabb kontakt med en av våra certifierade montörer.

Är du företagare och intresserad av ett samarbete? Kontakta oss, så berättar vi mer.