Vi tar in grunden i 2000-talet.

Vi hjälper dig genom hela resans gång så att du snabbt kan komma i arbete.
Jag är intresserad

Du kanske har ett stort företag idag som redan jobbar med grundlösningar…

…men känner att det känns lite förlegat, och ”vill ta upp det till nästa nivå”, där är skruven perfekt. Den är inte bara väldigt grön i sitt utförande, och skonsam mot miljön, utan det är ett mycket tidseffektivt sätt att arbeta. Och så sparar du ryggar på de männen som är ute och arbetar i mark.

Vilka företag passar att bli partners till oss?

Vi är väldigt noga med att det blir en bra match för alla parter.

Du kanske har en entreprenadfirma och ni har lite tid över, då kan skruven bli ett bra komplement till er redan befintliga verksamhet. Du kan expandera i din egen takt, och ta in skruven i er befintliga verksamhet, den behöver inte ta ut någonting annat.

Vi tror att ni är ett finansiellt starkt bolag med 4–30 anställda och med ett driv att utveckla er verksamhet.

Det finns olika upplägg beroende på vilken typ av partnerskap du vill ingå med oss. Kontakta oss för att få veta mer. Vi hittar i de flesta fall en lösning som passar oss båda.

Nu är det bara att skicka en intresseanmälan.

Jag är intresserad

Dra nytta av fördelarna i vårt partnerskap

Vi erbjuder alla nya partners att gå vår utbildning som gör dig till en auktoriserad montör. Vår installationsprocess är ISO 9001 certifierad och vi månar om att hålla samma höga standard oavsett av vem och var våra markskruvar installeras. Självklart har ni alltid tillgång till vår tekniska support för frågor som kan dyka upp längs vägen. Vårt breda nätverk av partners är en annan tillgång där erfarenheter och kunskap kan utbytas för att hjälpa varandra i det dagliga arbetet.

Som samarbetspartner till oss erbjuder vi även dig stöd i försäljning och marknadsföring. Vi är alltid endast ett telefonsamtal bort.

Vi hjälper dig i din satsning

Vår produkt- och teknikavdelning finns tillgänglig för dig om du behöver hjälp med beräkningar, service av maskiner eller vill diskutera förbättringar på befintliga produkter.

Jag är intresserad

Våra skruvar och användningsområden

Vi har markskruvar med olika fästen, längder och dimensioner beroende på vad som ska förankras. Dessutom har vi en rad applikationer för specialmontage. Det finns en markskruv för allt mellan 1,5 plans hus till enstaka stolpar.

Användningsområdena för marksruv är många och varierande. Du kan installera grund till Attefallshus, Solcellsparker, Padelbanor, Laddboxar, Bullerplank, Staket, Trädäck, Bryggor, Gångbroar, Läktare, Carports, Pergolas, Byggbodar, och mycket mer.

Vi har självklart även flera typer av både hög- och lågvolyms maskiner i vår maskinpark att välja bland.

Samtliga produkter och maskiner är CE-märkta och installationsprocessen av markskruv är ISO9001:2015-certifierad. Vi är även ISO 14001 och EN 1090 certifierade.

Här ovan ser du några av våra skruvar